За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Хотелът се намира на 5 километра от централното пристанище, а археологическият обект Акротири е на 8,4 километра, летището е на 4 км от хотела. Столицата Фира е разположена само на 2.5 км.

В стаите

Стандартни стаи -  двойни стаи са разположени около тераса с лаундж басейн, предлагаща директен изглед от вътрешния двор. Спалня с едно двойно легло, баня с душ, самостоятелен вътрешен двор с директна гледка към калдерата, изглед към морето и вулкана. Площта на помещението е 20 кв.м.

Джуниър апартаментите Apeiron Blue са удобно разположени с лице към невероятната гледка към калдерата. Самостоятелните веранди на Junior suites предлагат директен изглед към морето. Всички джуниър суити са проектирани да Ви предложат всички удобства и комфорт в комбинация със спиращи дъха гледки. Джуниър суит с изглед към калдерата, самостоятелна веранда, външна хидромасажна вана и душ. Площта на помещението е 25 кв.м. 

Суит с изглед към калдерата
Разположени в най-високата точка на хотела, апартаментите са просторни, предлагат директен изглед към морето. Два от трите партамента предлагат спалня в стил лофт и просторна всекидневна. Суит с изглед към калдерата, гореща вана с джакузи на открито, самостоятелна веранда и душ.
 Площта на  помещението е 35 кв.м.

Супериорен suite с гледка към калдерата
Суитите Apeiron Blue Superior са удобно разположени с изглед към невероятната алдера. Самостоятелните веранди на Superior апартаментите предлагат директен изглед към морето. Супериорен суит с изглед към калдерата и външна хидромасажна вана с джакузи, самостоятелна веранда и душ. Площта на помещението е 38 кв.м.

Honeymoon suite с гледка към калдерата и хидромасажна вана
Суитите Apeiron Blue Honeymoon са удобно разположени с лице към невероятната калдера. Самостоятелните веранди на апартаментите за младоженци предлагат директен изглед към морето. Площта на помещението е 30 кв.м.

Master suite изглед калдера
Разположен в частна зона в курорта, предлагащ повече пространство и уединение, този суит в стил пещера, декориран в минималистичен стил, предлага директен изглед към калдерата на Егейско море. Разполага със самостоятелен вход, частен басейн с хидроджак, спалня с двойно легло, баня с душ и сауна, самостоятелен балкон и тераса. Площта на помещението е 50 кв.м и има 40 кв.м. лично пространство на открито. 

На територията на хотела

Apeiron Blue Santorini предлага 5-звездно и разполага с тераса, ресторант и бар, консиерж услуги и туристическо бюро, денонощна рецепция, летищни трансфери, рум-сървиз и безплатен WiFi.

Хранене

BB - нощувка със закуска

Оценки и коментари